previous entry: Alle iPhone geruchten in een plaatje

23.06.09 - 15.01DenyThumbDrives


DenyThumbDrives is een handige applicatie voor beheerders die te maken hebben Macís in een publieke/openbare omgeving. Doormiddel van de applicatie kan het gebruik van USB sticks/drives op een publieke machine worden uitgeschakeld. De applicatie controleert of een USB stick/drive wordt aan gesloten, wanneer dit het geval is wordt automatisch het device weer software-matig verwijderd waardoor er geen toegang mogelijk is tot het apparaat.
Je kunt er voor kiezen om iedere USB stick/drive te negeren of om een treshold te zetten. Doormiddel van deze threshold kan je aangeven wat de minimale en maximale grootte van een device mag zijn. Het voorkeuren paneel bied de beheerder van het systeem de mogelijkheid om de blokkade op te heffen en geeft toegang tot diverse andere instellingen. DenyThumbDrives is Freeware en werkt onder Mac OS X 10.4 of hoger. Voor meer informatie en download: http://www.splook.com/Software/DenyThumbDrives.html.

Nog geen commentaar

Name:
Email:
Url:
Comment:emoticonsRemember me..

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-adress.

back to top


Weblogsystem: Pivot | RSS feed: XML | Counter: